Workshop Werken met Zelfvertrouwen

1 dag

€ 269,-

Mbo+

Deze workshop gaat over het onderwerp zelfvertrouwen in trainingen, coaching en bij het werken met deelnemers in het algemeen. Je verdiept je inzicht in het onderwerp zelfvertrouwen, krijgt praktische handreikingen hoe je zelfvertrouwen kunt vergroten bij de ander en oefent hiermee. 

Na afloop:

 

  • Kan je ‘zelfvertrouwen’ definiëren en omschrijven, zodat je er goed mee kunt werken en het een plek kunt geven binnen het kader van je training en/of coaching;
  • Kan je beschrijven waarom zelfvertrouwen groeit of krimpt en hoe je kunt herkennen wat er bij een ander merkbaar is op dat gebied. 
  • Kan je drie eenvoudige interventies inzetten om deelnemers te ondersteunen bij het vergroten en op peil houden van hun zelfvertrouwen. 
  • Kan je hindernissen beschrijven bij het vergroten van zelfvertrouwen en je aanpak beschrijven om daarmee om te gaan. 

Omvang, tijdsinvestering en toetsing

Totale studie-omvang:

  • 7 uur contacttijd

Er is geen toets, wel een aanwezigheidsplicht voor het ontvangen van het deelnamecertificaat en eventuele accreditatiepunten.

Docent

Meijke van Herwijnen

Locatie

Visiom, Amersfoort (tegenover Station Amersfoort Centraal)

Cursusgeld

Het cursusgeld bedraagt €269,-.

Accreditatie

BLCN/KABIZ (6 punten)

Trainers en coaches, met name werkzaam binnen Zorg en Sociaal Domein.

    Alle scholingen kunnen ook binnen jouw organisatie als incompany training worden georganiseerd, waarbij we gezamenlijk kijken welke data en welke trainer het beste passen.

    Meer informatie over Maatwerk & Incompany