Vind een leefstijlcoach

De leefstijlcoaches van Visiom zijn goed opgeleid, betrokken en zitten verspreid over Nederland. Via het kaartje kan je hun contactgegevens vinden. Je kunt rechtstreeks contact opnemen via e-mail of telefoon.

[map-multi-marker id=”2″]

Een goede leefstijlcoach heeft een coachingsachtergrond en verstand van alle leefstijlonderwerpen: voeding, bewegen, slaap, ontspanning, timemanagement. Hij of zijn kan ze gericht toepassen op energieproblemen, stress, gewichtsproblemen en andere vragen die te maken hebben met de overvloed van alles in je dagelijks leven. Lees hier meer over wat een leefstijlcoach doet.

De Visiom leefstijlcoaches hebben dit in huis en voelen zich betrokken bij hoe het met jou gaat. Ze zijn aangesloten bij de beroepsvereniging voor leefstijlcoaches (BLCN) en houden hun vakkennis op peil. Je krijgt bij hen inzichten en vaardigheden waar je de rest van je leven plezier van hebt. En natuurlijk werk je concreet toe naar je doel.

De eerste stap is meestal dat je even (telefonisch) kennismaakt met je leefstijlcoach en overlegt waar je graag ondersteuning bij wilt. In een eerste gesprek (? 79,-) verzamel je samen informatie en en bepaal je je doelen. De meeste mensen kiezen daarna voor drie maanden begeleiding (? 357,-). Maar je kijkt natuurlijk altijd samen wat het beste past voor jou.