Informatie voor bezoekers

Bijeenkomst in een vergaderzaal van Visiom bij station Amersfoort?

Uitgenodigd voor een bijeenkomst in de vergaderruimtes / cursusruimtes van Visiom? Op deze pagina vind je de nodige nuttige informatie. Wil je zelf een ruimte huren? Lees dan hier verder.

Je vergaderruimte bevindt zich op de tweede verdieping van het gebouw BW10, gelegen aan de Barchman Wuytierslaan 10 in Amersfoort. Dit is tegenover station Amersfoort CS. Kom je uit de hoofdingang van het station, dan steek je schuin naar rechts over. Kom je uit de uitgang BW-laan, dan steek je schuin naar links over. Het gebouw ligt rechts naast het Eenhoorn Meeting Center.

Je belt aan onder de glazen overkapping en kiest daarbij voor Visiom (bel 33). Als je binnengelaten bent, neem je de trap of lift rechts in de hal en ga je naar de tweede verdieping. Daar vind je de Visiom ruimtes vanzelf. Bovenaan de trap vind je ook de toiletten.

Kom je met de auto in plaats van met de trein, dan kun je parkeren bij P&R De Argonaut of het parkeerterrein van Eenhoorn. Het tarief is € 2,95 per uur (op zaterdag € 3,35) of € 15,00 per dag.
Parkeren bij Eenhoorn betekent dat je direct achter het juiste gebouw staat, bovenop het parkeerdek. Let op: ga niet omlaag de parkeergarage in (dat zijn gereserveerde plaatsen), maar ga omhoog naar het terrein van Eenhoorn. Je betaalt bij vertrek bij de automaat.

Over eventuele lunchafspraken en andere bijzonderheden rondom eten en drinken word je geïnformeerd door de organisator van je bijeenkomst. Koffie en thee zijn (gratis) aanwezig.

Er is uiteraard ook gratis WiFi.

Kom je op een koude dag? Trek dan warme kleding aan, zodat we samen kunnen zorgen dat we verantwoord omgaan met gas en elektriciteit.

Voor minder validen is het gebouw toegankelijk via de helling bij de hoofdingang. Er is een lift om de tweede verdieping te bereiken.

Agenda

Vergaderruimte huren

Zoek je een cursusruimte, trainingsruimte of vergaderruimte in Amersfoort? Direct tegenover station Amersfoort kun je een ruimte voor 1 tot 20 personen huren bij Visiom.