Informatie voor bezoekers

Bijeenkomst in een vergaderzaal van Visiom bij station Amersfoort?

Uitgenodigd voor een bijeenkomst in de vergaderruimtes / cursusruimtes van Visiom? Op deze pagina vind je de nodige nuttige informatie. Wil je zelf een ruimte huren? Lees dan hier verder.

Je vergaderruimte bevindt zich op de tweede verdieping van het gebouw BW10, gelegen aan de Barchman Wuytierslaan 10 in Amersfoort. Dit is tegenover station Amersfoort CS. Kom je uit de hoofdingang, dan steek je schuin naar rechts over. Kom je uit de uitgang BW-laan, dan steek je schuin naar links over. Het gebouw ligt rechts naast het Eenhoorn Meeting Center.

Je belt aan onder de glazen overkapping en kiest daarbij voor Visiom (bel 33). Als je binnengelaten bent, neem je de trap of lift rechts in de hal en ga je naar de tweede verdieping. Daar vind je de Visiom ruimtes vanzelf. Bovenaan de trap vind je ook de toiletten.

Kom je met de auto in plaats van met de trein, dan kun parkeren bij P&R De Argonaut of het parkeerterrein van Eenhoorn.
Het tarief is € 2,40 per uur of € 15,00 per 24 uur.
Parkeren bij Eenhoorn betekent dat je direct achter het juiste gebouw staat, bovenop het parkeerdek. Let op: ga niet omlaag de parkeergarage in (dat zijn gereserveerde plaatsen), maar ga omhoog naar het terrein van Eenhoorn. Je betaalt bij vertrek bij de slagboom.

Over eventuele lunchafspraken en andere bijzonderheden rondom eten en drinken word je geïnformeerd door de organisator van je bijeenkomst. In de vergaderaccommodatie is een klein assortiment van fruit en koeken beschikbaar, die je met muntgeld kunt betalen (zelfbediening). Koffie en thee zijn (gratis) aanwezig.

Er is uiteraard ook gratis WiFi.

Kom je op een koude dag? Trek dan warme kleding aan. Wij proberen onze huurtarieven laag te houden en daarvoor roepen we iedereen op om te voorkomen dat de verwarming hoger gezet moet worden.

Voor minder validen is het gebouw toegankelijk via de helling bij de hoofdingang. Er is een lift om de tweede verdieping te bereiken.

Agenda

Vergaderruimte huren

Zoek je een cursusruimte, trainingsruimte of vergaderruimte in Amersfoort? Direct tegenover station Amersfoort kun je een ruimte voor 1 tot 20 personen huren bij Visiom.