Vergaderruimte Amersfoort

Zoek je een cursusruimte, trainingsruimte of vergaderruimte in Amersfoort? Direct tegenover station Amersfoort kun je een ruimte voor 1 tot (nu) 11 personen huren bij Visiom.

Er zijn vier ruimtes, ingericht met tafels en stoelen. Op basis van de richtlijnen om anderhalve meter afstand te houden, is het aantal zitplaatsen in onze ruimtes aangepast.

Vergaderruimtes met beamer, HDMI-aansluiting en flip-over

In kamer 1 (nu max 7 personen) en kamer 2 (nu max 11 personen) zijn een beamer met hdmi-aansluiting en een flip-over aanwezig. Kamer 3 (nu max 3 personen) en kamer 4 (2 personen) zijn bedoeld als coachingsruimte, gespreksruimte of subruimte en voorzien van whiteboard of flip-over.

Coronarichtlijnen

Let op: wij vragen onze huurders om met ons de coronarichtlijnen te handhaven. Dat betekent dat we aanbevelen alleen te reizen en fysiek bij elkaar te komen als dat nodig is. De indeling van onze ruimtes is afgestemd op anderhalve meter afstand houden tussen de verschillende mensen en het maximum aantal mensen dat in de ruimte bij elkaar kan komen, is hierdoor aangepast.

Alle ruimtes hebben ramen die open kunnen voor ventilatie. Desinfecterende handgel en schoonmaakmiddelen voor tafels en deurkrukken zijn aanwezig en te gebruiken door de huurders.

Wat is anders aan een vergaderruimte bij Visiom?

 • We zetten in op de ‘beste koop’ voor vergaderen bij station Amersfoort: een prettige plek tegen een gunstig tarief.
 • De huur is inclusief koffie en thee, die je zelf per kan kunt zetten.
 • Het is toegestaan om zelf eten mee te brengen of te laten bezorgen, waardoor je de kosten voor je vergadering veel beter kunt beheersen.
 • De sfeer is ontspannen en gericht op prettig en gezond werken. Zo kun je tijdens je vergadering gerust gebruik maken van het Kwaliteitenspel of andere trainingsmaterialen.
 • Wij verhuren extra graag aan organisaties met een link naar gezondheid, welzijn en onderwijs.

Praktische informatie

 • De vergaderruimte is op de tweede verdieping van het kantoorgebouw BW10, schuin tegenover station Amersfoort CS. Er is een lift en een trap.
 • ‘s Avonds en in het weekend zijn wij in principe niet open. Wil je kamer 1 of 2 (groepsruimtes) huren buiten kantooruren, dan kun je overleggen of dat mogelijk is.
 • Een dagdeel loopt van 8:30 tot 12:30 uur, van 13:00 tot 17:00 uur of van 18:30 tot 22:00 uur.
  Kamer 3 en 4 (gesprekskamers) zijn ook per uur te huur.
 • Er zijn thermoskannen voor koffie en thee aanwezig. Die kan gezet worden in de pantry. Er is een klein assortiment aan fruit en koeken/repen, waarvoor de liefhebbers met muntgeld kunnen betalen (zelfbediening). Eten meebrengen is toegestaan.
 • Er zijn goed verzorgde, nieuwe toiletten.
 • Omdat er veel kantoorgebouwen en deurbellen aanwezig zijn, is het handig om je gasten de informatie van deze pagina te geven.

Agenda

Vergaderruimte huren

Zoek je een cursusruimte, trainingsruimte of vergaderruimte in Amersfoort? Direct tegenover station Amersfoort kun je een ruimte voor 1 tot (nu) 11 personen huren bij Visiom.

Contactformulier