Leergang Voeding, Slaap, Ontspanning & Leefstijl

Ieder gewenst moment

Eigen tempo

€ 995,-

HBO werk- en denkniveau

STAP-budget

De opleiding is geschikt voor professionals die een betere kennisbasis willen bij het geven van leefstijladviezen gericht op voeding, slaap en ontspanning, waaronder verpleegkundigen, fysio- en oefentherapeuten, verpleegkundigen, artsen en poh-ers.

In deze cursus worden de leefstijlthema’s voeding, slaap en ontspanning overzichtelijk gemaakt. Je leert feiten om je visie te onderbouwen, maar het doel is vooral om die visie te vertalen in haalbare verbeteringen voor een individuele cliënt, die bijdragen aan het gewenste resultaat.

Deze leergang omvat twee online cursussen:

Cursus slaap, ontspanning & leefstijl ONLINE

Cursus voeding & leefstijl ONLINE

Via de links kun je de informatie per cursus bekijken.

Je krijgt na aanmelding/start direct toegang tot beide cursussen in de e-learning omgeving. Je hebt de keuze om ze gelijktijdig te starten, of ze na elkaar te doen. Ook de volgorde kun je zelf bepalen.

Alle trainingen en opleidingen van Visiom komen in aanmerking voor het STAP budget. Een aantal keren per jaar start een aanvraagtermijn voor het STAP budget. Over het algemeen is het budget binnen zeer korte tijd op, dus je moet op de eerste dag van de termijn op tijd klaarzitten om je aanvraag te doen.

Meer informatie over inschrijven met gebruik van het STAP-budget.

Alle scholingen kunnen ook binnen jouw organisatie als incompany training worden georganiseerd, waarbij we gezamenlijk kijken welke data en welke trainer het beste passen.

Meer informatie over Maatwerk & Incompany