Opleidingen leefstijlcoaching, coaching en training

Als iemand met een vraagstuk in de zorg of bij een welzijnsorganisatie komt, heeft dat vaak raakvlakken met zijn manier van leven. Nu er steeds meer chronische ondersteuning nodig is, wordt de noodzaak groter om te gaan samenwerken met de cliënt, patiënt of klant. Misschien kan die zelf wel de grootste bijdrage leveren aan meer gezondheid of welzijn.

Wil je als professional de ander kunnen helpen om zijn doelen te formuleren, zijn motivatie te vinden en succesvol stappen te zetten? Dan kom je op het gebied van (leefstijl)coaching en het trainen van groepen. In de opleidingsprogramma’s en trainingen van Visiom leer je methodieken die uitgebreid in de praktijk zijn getoetst, want we doen dit al 20 jaar.

Hieronder vind je ons open inschrijvingsaanbod. Weet je nog niet wat bij jou past, dan kun je starten met de Basistraining Leefstijlcoaching. De essentie in twee dagen. Ook kun je kiezen voor de volledige post-hbo registeropleiding Leefstijlcoach Zorg en Welzijn. En natuurlijk alles daar tussenin. Ben je al leefstijlcoach? Dan vind je bij ons regelmatig verdiepende of aanvullende workshops en trainingen.

Zoek je naar een scholing voor een groep of een organisatie? Lees dan verder onder Maatwerk en Incompany.