Opleidingen & Trainingen

Bij Visiom draait alles om Versterkend Werken. In onze trainingen en opleidingen versterk je jezelf. Dat geeft je vervolgens de mogelijkheid om als leidinggevende of professional in zorg of sociaal domein anderen te kunnen versterken: je collega’s, je team, je organisatie, samenwerkingspartners en natuurlijk vooral de cliënt, patiënt of klant. Je kunt kiezen uit programma’s op het gebied van onder meer gespreksvoering, samenwerking, leiderschap. Ze zullen er altijd op gericht zijn dat je vertrouwen groeit, dat je beter kunt meebewegen en meer verbinding voelt.

We weten dat vrijwel iedereen het liefst vandaag nog concrete resultaten ziet. Daar houden we rekening mee. We zullen je ook uitnodigen om verder te kijken dan vandaag. De vraagstukken die we tegenkomen, gaan immers ook niet alleen over vandaag. En jij wilt ook over een week of een jaar nog de zin zien van wat je doet. We zoeken samen naar manieren om om te gaan met alles wat niet perfect is, zodat je daar niet op leegloopt en je kunt blijven ontwikkelen. 

Heb je behoefte om een stap te zetten en te groeien in je vermogens als professional of als leidinggevende in zorg of welzijn? Bekijk dan hieronder ons trainingsaanbod op het gebied van Positieve Gezondheid, Work-Life Skills en (Leefstijl)coaching.
Ben je op zoek voor een heel team of voor je organisatie? Lees dan verder onder Maatwerk en Incompany.