Maatwerktrainingen in de zorg

Als u binnen uw organisatie het werken met Positieve Gezondheid en/of leefstijlcoaching wilt versterken, en misschien ook nog de vitaliteit van uw medewerkers wilt vergroten, kunt u daarbij een of meer incompany scholingen inzetten. Visiom is hierin gespecialiseerd sinds 2004. Om samen met u de wensen te verkennen, stellen wij meestal de volgende vragen:

  • Wat is de aanleiding om een training aan te vragen?
  • Welke doelen/effecten wilt u ermee bereiken?
  • Wie binnen de organisatie wil(len) graag dat dit traject wordt ingezet? Wanneer zijn zij tevreden?
  • Wat is de achtergrond van de deelnemers? Is er vrijwillige deelname, of wordt iedereen verondersteld deel te nemen?
  • Zijn er kaders of achtergronden die belangrijk zijn om te weten (b.v. andere werkwijzen of modellen die gebruikt worden, verwante projecten, groter project waar dit deel van uitmaakt)?
  • Zijn er al ideeën over de planning? Online of op locatie?

Op basis van de uitkomsten van deze afstemming kijken we met u naar de meest effectieve aanpak. Onze activiteiten variëren van een online inspiratieworkshop of het inschrijven van één of meer medewerkers voor een open inschrijvingstraining, tot trajecten waarbij we een paar honderd mensen uit één organisatie scholen in korte tijd.

Wilt u een indruk van de verschillende soorten trainingen die al voor uw organisatie klaarliggen? Dan kunt u kijken bij het open inschrijvingsaanbod over leefstijlcoaching of over Werken met Positieve Gezondheid.


Incompany training Positieve Gezondheid

Trainingen Positieve Gezondheid verzorgt Visiom als trainingspartner van het iPH (Institute for Positive Health). iPH heeft vaste tarieven voor de scholingen die door de trainingspartners en gecertificeerde trainers worden aangeboden (€ 2.250 voor de Introductiescholing voor een groep van maximaal 12 personen en € 4.750 voor een daarop volgende training van een van de leerroutes, € 950 voor een lezing/workshop van 1 uur en € 1.250 voor een workshop van 2 uur).

Indien nodig betrekken we in overleg met u een implementatiepartner van iPH: BeBright of Vilans. Dit kan zinvol zijn als u Positieve Gezondheid in de hele organisatie wilt inbedden en meer dan alleen een scholingsvraagstuk heeft.

Agenda

Vergaderruimte huren

Zoek je een cursusruimte, trainingsruimte of vergaderruimte in Amersfoort? Direct tegenover station Amersfoort kun je een ruimte voor 1 tot 20 personen huren bij Visiom.