Visiom verzorgt interventies op het gebied van leefstijl en vitaliteit voor werkgevers en werknemers in de sector zorg en welzijn. Vaak worden die gecombineerd met scholingen aan de zorg- en welzijnsprofessionals, waardoor zij zelf ook vaker leefstijlcoaching en Positieve Gezondheid kunnen benutten bij het ondersteunen van patiënten of cliënten.

Voor de leefstijlinterventies zet Visiom register leefstijlcoaches in die deel uitmaken van het Ster-leefstijlcoaches team.  Ster-leefstijlcoaches zijn bevlogen, hebben gezamenlijke programma’s die goed uitgewerkt en onderbouwd zijn én ze hebben allemaal hun eigen sterke punten zodat ze elkaar kunnen aanvullen. Ze werken voor opdrachtgevers die waarde hechten aan kwaliteit en een goed op elkaar ingespeeld team. Eén van die opdrachtgevers is Visiom. Ben je leefstijlcoach (in opleiding) en wil je meer weten over Ster-leefstijlcoach worden? Kijk dan op www.sterleefstijlcoaches.nl.

Ben je zorg- of welzijnsprofessional en op zoek naar een registeropleiding om leefstijlcoach te worden? Dan verwijzen we je naar de opleiding Leefstijlcoach Zorg & Welzijn, waar je leert om leefstijlcoaching te integreren binnen je bestaande rol als zorg- of welzijnsprofessional.