Opleidingen & Trainingen VVT

De VVT staat voor grote uitdagingen, onder andere om de bemensing en bekostiging op de korte termijn te combineren met de transformatie naar een toekomstbestendige werkwijze. Hierbij zijn leiderschap, gedrag, samenwerking en veerkracht belangrijke randvoorwaarden.

Bij Visiom vinden leiders, teams en medewerkers uit de VVT ontwikkelmogelijkheden om zichzelf te versterken. Dat kan gaan van één training tot een groot programma. Wanneer ook strategie en veranderkunde nodig zijn, leggen we een link naar onze partnerorganisatie BeBright en zorgen we voor een geïntegreerde ondersteuning.

Ons incompany aanbod omvat onder meer:

  • Transformationeel leiderschap, versterkend teamleiderschap
  • Versterk je team: workshops, interprofessioneel werken, werkplezier
  • Versterk de ander: Positieve Gezondheid, gespreksvoering, leefstijlcoaching
  • Versterk jezelf: work-life skills training voor medewerkers
  • Versterk je organisatie: ambassadeursworkshop, Positieve Gezondheid & Inzetbaarheid in de Organisatie

Belangrijk bij het inrichten van een scholing is dat we de insteek kiezen die het meeste oplevert en waar de deelnemers ook motivatie voor kunnen opbrengen. Hoe meer druk mensen ervaren, des te relevanter zijn onze scholingen – maar de kans wordt juist kleiner dat er ruimte voor wordt gemaakt. We gaan dan ook graag in gesprek over manieren om de drempel te verlagen en de vrijgemaakte energie optimaal te gebruiken.

Meer informatie of een advies? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs via in*******@vi****.nl of vul ons contactformulier in. Onze adviseurs denken graag mee over wat nodig is binnen jullie organisatie.