Logo van Visiom BV met pay off van bebright academy vanwege samenwerking

Incompany

Binnen organisaties verzorgt Visiom vitaliteitsprogramma’s, scholing over gespreksvoering, leefstijlcoaching en Positieve Gezondheid. En uiteraard ook combinaties daarvan.

Als u op zoek bent naar een incompany training of opleiding op het gebied van leefstijlcoaching of Positieve Gezondheid, heeft u mogelijk een van de volgende redenen:

  • U wilt een team gezamenlijk laten scholen, zodat er onderling uitwisseling plaatsvindt en het onderwerp langer blijft leven;
  • U bent op zoek naar een maatwerkscholing.

Alle scholingen met open inschrijving kunnen ook binnen uw organisatie als incompany training worden georganiseerd, waarbij we gezamenlijk kijken welke data en welke trainer het beste passen.

Wilt u overleg over een maatwerktraining?
Stuurt u ons een e-mail via ac******@vi****.nl of vul het contactformulier in, dan maken we graag een (video)belafspraak.

Incompany scholing Positieve Gezondheid

Trainingen Positieve Gezondheid verzorgt Visiom als trainingspartner van het iPH (Institute for Positive Health). iPH heeft vaste tarieven voor de scholingen die door de trainingspartners en gecertificeerde trainers worden aangeboden (€ 2.250 voor de Introductiescholing voor een groep van maximaal 12 personen en € 4.750 voor een daarop volgende training van een van de leerroutes, € 950 voor een lezing/workshop van 1 uur en € 1.250 voor een workshop van 2 uur).

Indien nodig betrekken we in overleg met u een implementatiepartner van iPH: BeBright of Vilans. Dit kan zinvol zijn als u Positieve Gezondheid in de hele organisatie wilt inbedden en meer dan alleen een scholingsvraagstuk heeft.

Kwaliteit

Voor trainingen Positieve Gezondheid werken wij uitsluitend met iPH gecertificeerde trainers. Visiom is officieel trainingspartner van het Institute for Positive Health.

Bij scholingen over leefstijlcoaching werken wij met trainers die BLCN geregistreerd zijn en het vermogen hebben om een groep te laten leren.

Voor specifieke onderwerpen betrekken wij deskundigen die hun eigen onderwerp grondig beheersen, maar dat ook in het brede kader kunnen plaatsen van leefstijl, coachend werken en Positieve Gezondheid.

Bovenal werken wij graag met professionals die bevlogen zijn om de veerkracht van hun deelnemers en het vertrouwen in eigen kunnen te vergroten – zodat onze deelnemers hetzelfde kunnen doen voor hun eigen patiënten of cliënten.

Hier krijgt u een indruk van ons team van trainers en docenten.

Agenda

Vergaderruimte huren

Zoek je een cursusruimte, trainingsruimte of vergaderruimte in Amersfoort? Direct tegenover station Amersfoort kun je een ruimte voor 1 tot (nu) 11 personen huren bij Visiom.