Hours4hours bij Visiom

Tijd is geld… en het voordeel van tijd uitwisselen, is dat je er geen belasting over betaalt ?n er geen volle bankrekening voor nodig hebt. 😉
Binnen Visiom kan je minuten uitruilen. Met collega’s of met Visiom zelf. Zo kan je gebruik maken van elkaars expertise, of elkaar bijvoorbeeld helpen als de een het even druk heeft en de ander niet. De keer erop is het weer andersom.

Je minutensaldo zie je rechts in het menu als je op deze pagina bent.

Minuten krijgen of ontvangen van een collega

Minuten uitruilen met een collega? Wie een positief minutensaldo heeft, kan minuten overschrijven aan een collega, die iets voor hem/haar heeft gedaan. Tip: maak duidelijke afspraken over wat de opdracht inhoudt, wanneer het gedaan moet zijn en hoeveel minuten je aan de ander overschrijft.

Minuten voor scholing

Als Visiomcoach krijg je 35% korting op de scholingen van de Visiom Academie. Wil je (een deel van) het resterende bedrag in minuten betalen? Dat kan. Je kan je scholing in minuten betalen in plaats van euro’s. Voorbeeld: je wilt de leergang coaching doen bij de Visiom Academie. Op het normale tarief van ? 575 krijg je 35% korting. Van het resterende bedrag van ? 373,75 besluit je ? 173,75 in euro’s te betalen en ? 200 in minuten. Je mailt dit naar info@visiom.nl. Je krijgt een factuur voor ? 173,75 en je minutensaldo wordt gecrediteerd met 200 minuten.
Je mag bij Visiom sowieso 300 minuten in de min staan (dus 5 uren).

Je minutensaldo verhogen

Wat kan je doen om je minutensaldo te verhogen? Bijvoorbeeld een interne scholing verzorgen, een co?rdinerende rol op je nemen bij een opdracht of in overleg een bijdrage leveren in iets waar jij goed in bent. Misschien word je gevraagd, misschien doe je zelf een voorstel.

Wil je een ‘betaalde’ activiteit liever in minuten uitbetaald zien dan in geld, om wat voor reden dan ook? Overleg dan even met Meijke.