BEL Combinatie – e-learnings PG

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten
Begin
Deze groep is gesloten. Schrijf in voor toegang.

Terugkijkend op het afgelopen jaar staan we stil bij de bijzondere momenten rondom het thema Positieve Gezondheid in onze drie gemeenten (Blaricum, Eemnes en Laren). In februari hadden we een inspirerende bijeenkomst in het Rosa Spier Huis in Laren, waar velen van jullie aanwezig waren. De onderwerpen “Positieve Gezondheid” en “Informele Steun” stonden centraal. In de periode daarna hebben we samen met allerlei partners en professionals verdere stappen gezet. Organisaties zijn enthousiast aan de slag gegaan, en er zijn waardevolle verbindingen ontstaan.

Nu, aan het einde van het jaar, nemen we graag even de tijd voor reflectie. Daarom bieden we jou met plezier de mogelijkheid om deel te nemen aan een e-learning workshop over Positieve Gezondheid. Een verdieping op onze eerdere bijeenkomst, hier kan je op je eigen moment en tijd invulling aangeven. De e-learning staat voor jou klaar tot 1 april 2024.

Wij wensen jou namens al onze collega’s van maatschappelijke ondersteuning een positief en gezond 2024 toe! Geniet van de feestdagen, rust lekker uit en koester de momenten met je dierbaren.