E-learning Introductie Positieve Gezondheid – Zelfstudie

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten
Begin
Deze training is momenteel gesloten

De Introductie Positieve Gezondheid legt een basis: wat is Positieve Gezondheid, waarom is het werkconcept ontwikkeld en wat kun je ermee? In deze e-learning doe je kennis op, waarna je in een persoonlijk gesprek met een iPH gecertificeerde begeleider aan de slag gaat om de stof te laten ‘landen’.

Na het volgen van de Introductie Positieve Gezondheid heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan een training, waarin je gaat toepassen, oefenen en uitwisselen vanuit je eigen werkpraktijk. Daarbij zijn verschillende leerroutes ingericht, omdat mensen verschillende rollen kunnen hebben bij het werken met Positieve Gezondheid.

Het werken vanuit Positieve Gezondheid is meer dan mensen een ‘spinnenweb’ voorleggen of als uitgangspunt nemen dat de ander zelf initiatief moet nemen. Het is een mindset, een open manier van kijken en luisteren, maar wel zo dat de ander meer regie gaat voelen en tot actie komt. Daarmee is het een manier van omgaan met anderen en daarover ben je natuurlijk nooit uitgeleerd. Aan de slag dus! Veel nieuwsgierigheid gewenst. 🙂

Team Positieve Gezondheid Visiom

  • Card image cap
    Meijke van Herwijnen