Alles uit je training halen

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten
Begin
Deze training is momenteel gesloten

Leuk dat je ingeschreven bent voor een training bij Visiom. Je gaat kostbare tijd en energie investeren. Daar krijg je ook wat voor terug: groei en ontwikkeling. Dat staat in de top 5 van dingen waar mensen gelukkig van worden.

Heb je het best druk? Dan bestaat natuurlijk de kans dat je op het laatste moment in je agenda ziet dat je bij een bijeenkomst verwacht wordt en ter plekke gaat uitvinden wat daar de bedoeling is. Mogen we je alvast een eerste suggestie doen?

Misschien kun je vooraf al bedenken waarom je eigenlijk naar deze training gaat. Wat heb je er te halen? Het bijgevoegde inspiratieblad kan je helpen om op ideeën te komen. Waar word jij warm van, in welk opzicht wil je je ontwikkelen? De onderwerpen op dit blad gaan over persoonlijke en professionele ontwikkeling en met al onze trainingen kun je hier stappen in zetten.

Het is eigenlijk in alle gevallen goed om bij de start van een afspraak of bijeenkomst te bedenken wat je wilt bereiken met jouw aanwezigheid. Je kunt je tijd en energie maar één keer investeren. Wat mag de opbrengst dan worden? Misschien wil je jezelf wel vaker een gerichte focus geven.

Bekijk hier het inspiratieblad