Werk- en scholingsabonnementen Leefstijlcoaching

Als je met groepen of individuele deelnemers werkt aan leefstijlverbetering, heb je veel kennis en materialen te onderhouden. Van slaap tot voeding en bewegen en van gedragsverandering tot stoppen met roken – en dan hebben we het nog niet eens over alles wat met gedragsverandering te maken heeft. 

Visiom is sinds 2004 expert in deze thema’s. Je kunt via een abonnement gebruik maken van onze programma’s en kennis. En intussen verzamel je ook nog de benodigde accreditatiepunten voor BLCN/KABIZ of BGN én heb je contact met gedreven vakgenoten. Welke abonnement past het beste bij jou? 

Abonnement 'Aan het werk als leefstijlcoach'

  • Dit abonnement is bedoeld voor leefstijlcoaches die een goed pakket met programma’s en materialen willen gebruiken voor (groeps)trainingen en workshops en zich willen verbinden met andere leefstijlcoaches die deze programma’s ook gebruiken. Zo kun je samen een sterk aanbod inzetten, bijvoorbeeld bij werkgevers.
  • Het omvat het gebruiksrecht voor de materialen van de programma’s Work-Life Skills (vitaliteit/leefstijlcoaching), Happy & Good (werkplezier) en Weg met de Weegschaal (gewicht & afvallen). 
  • Er zijn 2 werksessies bij je abonnementsjaar inbegrepen, waarin je aan de slag gaat met de materialen en de vragen uit de markt op het gebied van vitaliteit van medewerkers. Deze twee dagen worden als scholing ‘Leefstijlcoaching inzetten bij werkgevers’ geaccrediteerd bij BLCN/KABIZ. Je abonnementsgeld levert dus materiaalgebruik én scholingspunten op. 
  • Wil je ook graag intervisie met collega’s? Dan krijg je 50% korting op het tarief. 

Abonnement 'Weg met de Weegschaal Professional'

  • Dit abonnement is geschikt voor iedereen die programma’s rondom overgewicht begeleidt (waaronder CooL coaches en gewichtsconsulenten). Het biedt je materialen waaruit je een compleet programma kunt samenstellen, plus twee dagen scholing per abonnementsjaar.  
  • De Weg met de Weegschaal materialen zitten ook in het ‘Aan het werk als leefstijlcoach’ programma. Verschil is echter, dat dit abonnement twee scholingsdagen over gewicht & leefstijl omvat in plaats van werksessies gericht op werkgevers. Deze scholingsdagen worden geaccrediteerd bij BLCN/KABIZ én BGN.  

Abonnement ‘Scholing en Ontwikkeling Leefstijlcoaching’

  • Dit abonnement omvat 2 dagen scholing naar keuze + 2x online intervisie per jaar
  • De meerwaarde ten opzichte van losse scholingen is dat je 2 intervisies per jaar erbij krijgt en meer continuïteit houdt in het contact.

Tarief

Het tarief voor elk abonnement is € 50,00 per maand. Dit wordt als jaarbedrag van € 600,00 in rekening gebracht, met de mogelijkheid om in 4 kwartaaltermijnen te betalen als dat je beter past. 
De bedragen voor de abonnementen ‘Aan het werk als leefstijlcoach’ en ‘Weg met de Weegschaal’ zijn exclusief 21% btw. Het abonnement ‘Scholing & ontwikkeling leefstijlcoaching’ is btw-vrijgesteld.

Aanmelden?

Heb je belangstelling voor een van de abonnementen, dan kun je contact opnemen via abonnementen@visiom.nl. Je kunt je ook direct aanmelden via het online formulier, dan regelen we het snel verder met je.

Advies nodig?

Marjorie Pasman

marjorie@visiom.nl

Ik wil graag een abonnement