Logo van Visiom BV met pay off van bebright academy vanwege samenwerking

Vitale medewerkers, gezonde patiënten

Beter worden in de zorg

Mensen helpen om zich beter te voelen. Vaardigheden en inzichten opdoen die dat mogelijk maken. Energie krijgen van je werk. Deel uitmaken van het zorg- en welzijnssysteem van de toekomst.

Maatwerk voor organisaties

Hoe maakt uw organisatie de stap naar cliëntgerichte zorg en gezonde, productieve medewerkers? Organiseer samen met ons precies de juiste scholing.

Beter worden in de zorg

Bij Visiom ontwikkelen en geven we trainingen die ervoor zorgen dat het geen toeval meer is dat die ene patiënt of cliënt regie begint te nemen. We zorgen dat het lukt bij bijna iedereen waar je mee werkt, omdat je effectieve, onderbouwde methodieken hebt. Of je nu tien minuten of dertig minuten de tijd hebt, je werkt met een systeem dat werkt. Een methodiek voor een persoonsgerichte benadering die leidt tot meer regie bij je patiënt? Die bestaat. Hij omvat gesprekstechnieken, een manier van kijken en luisteren en principes om gezonde keuzes eenvoudig te maken.

De reden dat wij juist met mensen en organisaties uit zorg en welzijn willen werken, is dat we weten dat dat impact heeft op de samenleving. Mensen komen in zorg of welzijn terecht als ze op een moeilijk punt in hun leven staan. Ze zijn kwetsbaar. Als professionals bij ons de vaardigheden en de mindset kunnen ontwikkelen die je nodig hebt om anderen de juiste vaardigheden en mindset te helpen ontwikkelen, dan… hebben we een olievlek te pakken. We willen zorgen dat zorgprofessionals mensen echt beter kunnen maken, een klein beetje of helemaal. Zodat ze niet met hetzelfde probleem terug hoeven te komen. Omdat ze veranderd zijn en zelfs nieuwe problemen beter aankunnen.

Dubbele winst

We nodigen elke professional uit zorg en welzijn uit om de principes eerst op zichzelf toe te passen. Elke dag weer. We hebben deze belangrijke mensen nodig in zorg en welzijn, dus moeten we samen zorgen dat hun veerkracht groeit en op peil blijft. Met die basis kunnen ze ook anderen gidsen, waardoor ze weer extra energie opdoen. En dan klopt alles ineens.

Onze benadering heeft dus altijd twee kanten:

  • de veerkracht van professionals vergroten met behulp van leefstijlcoaching
  • de (leefstijl)coachingsvaardigheden van professionals vergroten

Visiom is als opleidingsorganisatie CRKBO-geregistreerd en lid van de NRTO.